Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Finalitzen els cursos als tres Punt TIC de la Conca de Barberà

Publicat el 23/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip del Centre  Telemàtic Conca de Barberà
Logotip del Centre Telemàtic Conca de Barberà

Als tres Punt TIC de la Conca de Barberà han acabat les formacions del darrer semestre i han fet un recull amb les dades de participació. Ara toca lliurar els diplomes a les persones que hha realitzat els cursos de forma satisfactòria!

Al llarg d'aquest primer semestre de l'any al Centre Telemàtic s'han realitzat diversos cursos de noves tecnologies, orientats a persones adultes, amb una oferta formativa cada cop més extensa i variada per tal de satisfer les màximes necessitats dels usuaris i usuàries, com per exemple: iniciació a la informàtica, informàtica musical, informàtica de segon nivell, Internet i correu electrònic, tallers de fotografia digital, disseny de pàgines web, ofimàtica amb OpenOffice.org, presentacions multimèdia, i altres activitats i tallers que s'han organitzat mensualment.

Com cada any s’entrega a tots els alumnes que han assistit un mínim del 80% de les classes, un certificat d’assistència. A montblanc ja han celebrat l'acte de lliurament de diplomes. El dimarts 29 de juny es farà a l’Espluga de Francolí, a les 17:30 hores, a l’Oficina de Turisme. I el 5 de juliol s’entregaran els diplomes als alumnes de Santa Coloma de Queralt a les 17:00 hores, a les dependències de l’Ajuntament.

En aquesta taula podeu veure el recull de dades que han realitzat als tres punts: