Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vic acull del 7 al 9 de novembre la setmana digital eWeek

Publicat el 04/11/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de l'eWeek, setmana digital de Vic
Logotip de l'eWeek, setmana digital de Vic

Del 7 al 9 de novembre se celebrarà la setena edició de l'eWeek, la setmana digital de Vic, que acollirà conferències, tallers i taules rodones sobre diversos temes, com ara l'emprenedoria, el risc i la innovació.

L’objectiu de l'eWeek 2011 és reunir i promoure un diàleg fructífer entre l’alumnat de la Universitat de Vic i els experts convidats per conèixer les noves alternatives professionals a la crisi.

L'emprenedoria digital en temps de crisi, els reptes del periodisme en l'era digital, els nous models de negoci en la producció i distribució audiovisual, la desintermediació en la indútria de l’educació, i com explotar l’excedent cognitiu en la indústria publicitària i de les relacions públiques són algunes dels temes que es tractaran a les conferències i taules rodones que es realitzaran durant els tres dies que dura la jornada.

A més, des del 3 de novembre s'estan desenvolupant diferents tallers i activitats sobre l'Osonosfera, Guifi.net, d'electrònica, d'introducció al Mac, de Php per a dissenyadors i editors, etc.

Per a més informació podeu consultar la plana web de l'eWeek i seguir el hashtag #eweekvic a Twitter.