Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Ester Collado, guanyadora europea del concurs "Les 100 millors dinamitzadores"

Publicat el 12/12/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Ester Collado, a l'entrevista realitzada per la Xarxa Punt TIC
Ester Collado, a l'entrevista realitzada per la Xarxa Punt TIC

Fa uns mesos es va engegar el concurs "Les 100 millors dones dinamitzadores de telecentres del món", organitzat per Telecentre.org amb l'objectiu de dotar d'un reconeixement merescut a les dones que treballen per tal d'afavorir la inclusió social de les persones, a través dels telecentres d'arreu del món.

Des de la Xarxa Òmnia es va voler apostar per la candidatura a nivell europeu de les dinamitzadores Ester Collado (Òmnia la Seu d'Urgell) i Luisa Miralles (Òmnia Casa Caritat de Valls), que disposen d'una gran qualitat humana i professional i a les quals avala una trajectòria històrica i molt important al Projecte Òmnia. No hi van faltar tampoc candidates de la Xarxa Punt TIC: La Paloma Hernández del Punt TIC del Solsonès, i Anna Besolí del Punt TIC de l'Alt Urgell.

Des de l'Oficina de Dinamització Comunitària (ODC) subratllen que aquest tipus d'iniciatives encoratgen la possibilitat de visualitzar i dotar de reconeixement la gran feina que s'esta realitzant a la Xarxa Òmnia.

Fruit de la preselecció, les votacions populars i el jurat que seleccionava les candidatures europees, finalment ha resultat guanyadora Ester Collado, dinamitzadora de l'Òmnia de la Seu d'Urgell. Rebrà una placa amb el reconeixement i un netbook per desenvolupar la seva tasca. A més, podrà assistir a l'acte de lliurament de premis i serà una de les protagonistes del llibre Outstanding Telecentre Women Managers: 100 Stories que es publicarà el 2012.

Podeu trobar més informació a: http://www.telecentre.org/news/the-results-are-in-meet-your-most-outstanding-telecentre-women-managers/

A més, Lize De Clercq ha escrit sobre l'Ester Collado a Telecentre Europe. No us perdeu aquest article!

Et pot interessat també