Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'estat de les platges catalanes, al teu mòbil

Publicat el 28/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge d'una platja
Imatge d'una platja

Els ciutadans que disposin d'un iPhone o qualsevol dispositiu mòbil amb el programa Android es poden descarregar una aplicació que informa de l'estat de més d'un miler de platges de Catalunya, Illes Balears i Comunitat Valenciana.

L'app, amb el nom de “Temps de platja”, permet consultar la informació meteorològica i l'estat del mar, la temperatura de l'aigua i les característiques de la platja en tant a superfície (si és de sorra o pedra) i localització (si és urbana o salvatge). A més, també informa dels serveis disponibles a la costa, com ara els punts d'hostaleria o d'auxili.
La navegació és molt simple i intuïtiva per a l'usuari. A més, mostra fotografies que poden ser preses, enviades, comentades i votades pels ciutadans.

“Temps de platja” és una nova aplicació desenvolupada i comercialitzada per Activa Multimèdia i CCRTV Interactiva, empreses de tecnologia i noves plataformes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Per instal·lar l'aplicació només cal descarregar el programari des de l'Apple Store i l'Android Market, a un preu de 0,79 euros.
 

Etiquetes: