Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

VII Jornada Tècnica: Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual

28/10/2010
de 08:05 a 19:15
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
VII Jornada Tècnica: Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual
VII Jornada Tècnica: Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual

Dijous 28 d'octubre tindrà lloc a Girona una jornada sobre la web social adreçada al sector turístic. Intentarà donar resposta a les següents preguntes: Traiem rendiment del nostre web? Com podem captar noves visites i convertir-les en clients? El social media marketing ja és una realitat. Estem preparats? Què hem de fer?

Dijous 28 d'octubre tindrà lloc a Girona una jornada sobre la web social adreçada al sector turístic. Intentarà donar resposta a les següents preguntes: Traiem rendiment del nostre web? Com podem captar noves visites i convertir-les en clients? El social media marketing ja és una realitat. Estem preparats? Què hem de fer? Podem fer-ho amb un pressupost ajustat?

Actualment ningú dubta de la importància de l’ús de les noves tecnologies, en un món cada cop més globalitzat en el qual la informació es transmet amb gran rapidesa a través dels nous canals de comunicació que ens ofereixen les xarxes socials.

Ha arribat l’hora de redefinir les estratègies i optimitzar al màxim les possibilitats que la xarxa i aquests canals ens ofereixen. Amb experts en turisme i Internet 2.0 analitzarem aquest avenços i aprendrem com adaptar el nostre model de negoci i gestió. Alhora, serà una excel·lent ocasió per fer networking, visualitzar noms i persones amb qui podem tractar a diari virtualment i poder demanar-los personalment tot allò que puguem necessitar.

Durant el mes de novembre hi haurà quatre tallers relacionats amb la jornada.

Més informació i inscripcions a: www.costabrava.org/jornades

Detalls del curs

Data: 
dijous, 28 octubre, 2010 - 08:05 a 19:15
Lloc:
Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Narcís Monturiol
C/ Emili Grahit, 91 Girona