Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tecnologies mòbils: nous serveis per a l'usuari/ària

25/02/2010
de 18:00 a 20:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornades Cibernàrium de Divulgació Tecnològica
Jornades Cibernàrium de Divulgació Tecnològica

La Jornada de divulgació tecnològica al Cibernàrium del 25 de febrer se centrarà en les tecnologies mòbils.

La Jornada de divulgació tecnològica al Cibernàrium del 25 de febrer se centrarà en les tecnologies mòbils.

Les tecnologies mòbils, amb la seva ubiqüitat i la quantitat cada cop més gran d'aplicacions que incorporen, han provocat una modificació profunda en els hàbits dels usuaris. Nous serveis impliquen noves oportunitats i noves maneres de relacionar-se entre les persones; i també entre aquestes mateixes les persones i les empreses i organitzacions.

La convergència tecnològica dintre de les plataformes mòbils impulsa canvis que encara estan en procés, els quals cal entendre i preveure. El proper 25 de febrer, en la jornada “Tecnologies mòbils: nous serveis per a l'usuari”, organitzada pel Cibernàrium, alguns dels principals experts en mobilitat mostraran casos concrets de les noves tendències en aquest sector i traçaran un mapa del que podem esperar en el futur immediat.

La jornada constarà de dues parts. En la primera, sota el títol "L'individu 2.0-M: Com es relaciona l'usuari de serveis mòbils",  quatre especialistes presentaran i analitzaran models d'interacció de les persones en diferents àmbits de la seva vida basats en casos reals. En la segona part, "Prospecció tecnològica: nous avenços per aquestes interaccions"  dues ponències se centrarán en algunes de les tendències que marcaran l'evolució del sector a curt termini.

L'assistència és gratuïta, però cal confirmar que hi vindreu escrivint al correu electrònic: cibernarium@barcelonactiva.cat. Podreu consultar el programa i els participants en aquest enllaç.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 25 febrer, 2010 - 18:00 a 20:30
Lloc:
Auditori del Cibernàrium - Parc Tecnològic Barcelona Nord - C/ Marie Curie, 8-14 Barcelona
Etiquetes: