Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Serveis a la innovació per a entitats del Tercer Sector social. Convocatòries i línies d’ajut d’ACC1Ó

08/04/2010
de 10:05 a 12:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
ACC1Ó
ACC1Ó

Dins del marc del cicle informatiu d’ACC1Ó arreu del territori català per donar a conèixer les novetats en quant a programes i serveis que ACC1Ó ofereix aquest 2010 per afavorir els processos d’innovació a l’empresa catalana, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza conjuntament amb ACC1Ó una sessi&oacu

Dins del marc del cicle informatiu d’ACC1Ó arreu del territori català per donar a conèixer les novetats en quant a programes i serveis que ACC1Ó ofereix aquest 2010 per afavorir els processos d’innovació a l’empresa catalana, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza conjuntament amb ACC1Ó una sessió específica per entitats no lucratives.

La sessió informativa "Serveis a la innovació per a entitats del Tercer Sector social. Presentació de les convocatòries i línies d’ajut de l’any 2010 d’ACC1Ó" tindrà lloc el dijous 8 d’abril, a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n), de 9:15h a 11:30h.

Per a la presentació dels programes de finançament d’innovació comptarem amb el Sr. Jordi Castells, cap d’informació i orientació empresarial d’ACC1Ó, i la presentació de l’acte serà a càrrec del Sr. Rafael Ruiz de Gauna, vicepresident de la Taula d’entitats del Tercer Sector.

L’aforament és limitat, fet pel qual és necessari que confirmeu la vostra assistència al correu secretaria@tercersector.cat.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 8 abril, 2010 - 10:05 a 12:30
Lloc:
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes s/n Barcelona
Etiquetes: