Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Internet per a tothom, a Palau-solità i Plegamans

Publicado el 21/03/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Xarxa Wi-fi Palau-solità i Plegamans
Xarxa Wi-fi Palau-solità i Plegamans

Des del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans ens informen que en aquesta localitat ja compten amb connexió Wi-Fi en els espais públics municipals, una altra bona notícia per reduir l'escletxa digital.

En concret, la Xarxa Municipal de Zones Wi-Fi inclou la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès, l’Edifici de Promoció Econòmica (DESOC), l’Edifici de Serveis Socials –que acull també el Punt TIC i diverses entitats socials–, i el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.

“Hem escollit equipaments molt diversos per facilitar que el màxim de persones del nostre municipi tinguin accés a Internet de forma fàcil i senzilla”, especifica el regidor de Governació, Jaume Oliveras. De fet, tots aquests equipaments estan integrats en l’Anella Digital, la xarxa de fibra òptica de grans prestacions que ha instal•·at recentment l’Ajuntament per connectar bona part dels edificis públics municipals.

Com connectar-s’hi?

Qualsevol persona que es trobi en una d’aquestes Zones Wi-Fi pot connectar-se directament a Internet sense cap gestió prèvia; no cal dur a terme cap procés d’alta ni aportar dades personals. Només cal fer que el dispositiu informàtic (ordinador portàtil, i-phone o altres) cerqui la xarxa sense cable AJPSPNET i s’hi connecti. Hi ha un màxim de temps de connexió ininterrumpuda, que està limitada a 60 minuts. Per continuar navegant, de forma immediata i sense problemes, només cal repetir el procés de connexió a la xarxa AJPSPNET.

Per llegir més...

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.