Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la presentació dels resultats de l'Avaluació Transversal

Publicado el 15/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge de la presentació de resultats de l'Avaluació Transversal
Imatge de la presentació de resultats de l'Avaluació Transversal

Al març de 2009, va començar l'avaluació transversal dels programes ubicats a territori que es desenvolupen mitjançant la col·laboració entre la Direcció General d'Acció Comunitària i l'Àrea d'Acció Social i ciutadania de l'Ajuntament de Barcelona.

Els programes que han estat avaluats són la Xarxa Òmnia, l'Aprendre a Aprendre, els Plans de Desenvolupament Comunitari i Mediació Sociocultural del Pla Integral del Poble Gitano. Fa uns dies, es van presentar els resultats, conclusions i propostes de treball pel futur, en un acte que va aplegar a diversos agents implicats en el procés, com ara les entitats, diversos càrrecs institucionals i els tècnics/ques comunitàries.

Per a la obtenció de les dades per a l'estudi es van realitzar, entre abril i juny de 2009, 181 entrevistes a tècnics i tècniques comunitaris. També s'han consultats informes el·laborats pels tècnics dels programes, llocs web, publicacions o fonts estadístiques oficials (com ara l'Idescat o l'Instituto Nacional de Estadística). A continuació, pots veure un vídeo amb els resultats de l'estudi i algunes de les intervencions que es van produir durant la seva presentació.