Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la conferència sobre Cesicat a la Jornada de Dinamització Social

Publicado el 03/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
El responsable de difusió de Cesicat parla sobre els objectius i activitats de l'ens
El responsable de difusió de Cesicat parla sobre els objectius i activitats de l'ens

El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat) és un ens que treballa per garantir la seguretat dels ciutadans, les empreses i les administracions públiques en l'àmbit de la informació. Les seves instal·lacions estan ubicades a Reus.
 

Durant la Jornada de Dinamització de la Internet Social i com a alternativa als grups de treball sobre el projecte Òmnia, el Cesicat va presentar el seu projecte davant de desenes de dinamitzadors/es de la Xarxa Punt TIC. El responsable de difusió i informació de Cesicat, Jordi Batlle, va destacar els objectius principals de l'ens i les activitats que han desenvolupat des de la seva posada en funcionament, fa alguns mesos. Batlle també demanar la col·laboració dels punts per fer arribar la importància de l'ús segur d'Internet a la ciutadania. Per aquest motiu, es posarà a l'abast dels punts que ho desitgin materials on-line i en paper, formació i suport a les consultes dels dinamitzadors.

A continuació, podeu veure un vídeo que resumeix la seva intervenció.

 

 

Entre els serveis que ofereix Cesicat a persones, empreses i administracions, trobem la difusió i publicació de notícies, l'anàlisi d'incidents relacionats amb les TIC o l'assistència in situ.

 

Etiquetes: