Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trobada entre les xarxes de telecentres i el Mobile World Capital

Publicado el 28/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Els responsables de les xarxes de telecentres es troben amb el director de Mobile World Capital
Els responsables de les xarxes de telecentres es troben amb el director de Mobile World Capital

Barcelona serà fins 2018 la capital mundial de la mobilitat. Això no només significa que seguirà acollint el Mobile World Congress. El Mobile World Capital es tracta d'una estratègia transversal que implica a empreses, administració, ciutadania i universitats.

Durant la celebració del Mobile World Congress, els responsables de les diverses xarxes de telecentres van tenir la oportunitat de trobar-se amb el director general del Mobile World Capital, Ginés Alarcón. Alarcón és la peça clau que dirigeix l'equip de gestió de la capitalitat barcelonina, un equip format per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Govern de l'Estat Espanyol, Fira de Barcelona i la GSMA.

El director va compartir amb els representants de Telecentre.org, Telecentre Europe, la Asociación Red Española de Telecentros i la Xarxa Punt TIC les claus del macro-projecte. Alarcón va assegurar que “la societat ha canviat molt gràcies a la mobilitat però encara ho farà més en el futur”. Les xarxes de telecentres, per la seva banda, van oferir-se per acompanyar la fundació en aquest procés de transformació social i econòmica que viurà la capital catalana en els propers anys.

La Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC va poder captar alguns segons d'aquesta trobada que comparteix amb tots vosaltres a través d'aquest vídeo. 

Te puede interesar también