Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Torna el servei d’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC

Publicado el 01/04/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Torna el servei d’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC
Torna el servei d’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC

El Teb torna a ser Oficina Tècnica de Dinamització de la Xarxa Punt TIC, la xarxa de telecentres de Catalunya que suma més de 700 punts a tot el territori català. Desenvoluparà aquesta tasca des de l'1 d'abril fins al 31 de desembre de 2015.

Des de l’1 d’abril de 2015 el Teb, entitat que des de fa més de 20 anys treballa per la transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socialització de les TIC, torna estar al costat dels dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa, de les entitats gestores i dels i les participants per acompanyar-los durant el seu dia a dia i facilitar la important tasca que desenvolupen amb la ciutadania.

La formació, l’emprenedoria, la innovació, les noves formes de treball o el futur del telecentres tornaran a ser el eixos centrals d’aquest servei que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2015.

El Teb desenvolupa les funcions d’Oficina Tècnica des de 2008 i sempre ha posat al servei de la xarxa l’experiència i expertesa aconseguida pel fet de ser un dels primers telecentres no només de Catalunya, sinó també de tot Europa.

Etiquetes: