Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La III Jornada TIC i Presó se centrarà en la comunicació

Publicado el 13/06/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
III Jornada TIC i presó
III Jornada TIC i presó

"TIC i comunicació a l’abast de tothom" és el títol de la tercera edició de la Jornada TIC i Presó, que tindrà lloc dijous 14 de juny, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer Ausiàs Marc, 40. Barcelona).

Volen reunir en aquesta trobada la història i el present de la comunicació a presons: des de les primeres revistes en format fanzine fins als blocs, des de les ràdios analògiques a les experiències de ràdio digital, de les revistes impreses als dMagaZines, les revistes digitals d’àudio, i del vídeo a les narratives digitals. Així, s'explorarà l'aportació que fan les TIC a l'àmbit de la comunicació.

En la primera part de la trobada recuperaran aquesta història de la comunicació amb un homenatge a les revistes que es feien als centres penitenciaris i la segona part s’orientarà a la pràctica i l'experimentació de les noves formes de comunicació que aporten les TIC. Hi haurà cinc espais de treball col·laboratiu, amb un marcat caràcter lúdic, en què es podran conèixer les possibilitats que donen les tecnologies en la comunicació i experimentar i crear conjuntament.

La jornada es desenvoluparà de 9:00 a 13:30 i està adreçada als professionals que treballen als centres penitenciaris i a professionals externs i estudiants universitaris interessats. Trobareu més informació al programa de la trobada.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.