Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de web 2.0 per a entitats i presentació de xarxanet.org

Publicado el 03/05/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Entiats i web 2.0
Entiats i web 2.0

Dilluns 10 de maig a les 18:00 hores estan convidades totes les entitats interessades a una jornada on es presentarà xarxanet.org, els serveis que ofereix i el projecte "Entitats i web 2.0", que ofereix la possibilitat de crear-se una plana web 2.0 a entitats sense afany de lucre.

Aquesta presentació està adreçada a totes les entitats sense ànim de lucre, especialment del barri del Raval de Barcelona, que vulguin conèixer els diferents serveis gratuïts d'assessorament i suport a les associacions de xarxanet.org. Més concretament:

 

  • El projecte de creació de webs 2.0 per a entitats sense ànim de lucre.
  • Una formació sobre blocs i eines 2.0, en línia.
  • Els diferents serveis d'assessorament econòmic, en formació, informàtic, jurídic i en projectes.
  • El portal xarxanet.org, entitats i voluntaris/àries per un món millor, com a projecte marc, de la Secretaria d'Acció Ciutadana.

La presentació del dia 10 de maig serà una primera pressa de contacte, per a conèixer millor els serveis de xarxanet.org, i així començar a treballar en xarxa la definició i construcció del vostre web 2.0!

Cal confirmar assistència escrivint al correu electrònic dospuntzero@xarxanet.org o bé trucant per telèfon al 902.102.917, on també atendran els vostres dubtes.

Més informació