Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Seguiu en directe la formació de formadors sobre treball amb discapacitat visual

Publicado el 04/06/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Streaming la formació de formadors sobre treball amb persones amb discapacitat visual
Streaming la formació de formadors sobre treball amb persones amb discapacitat visual

Us oferim en directe per streaming la formació de formadors sobre treball amb persones amb discapacitat visual que té lloc avui, de les 11.00 a les 14.00 hores. Se centrarà en adaptacions informàtiques per a persones amb discapacitat visual, com ara Jaws (Windows) i Voice Over (Mac), i la seva aplicació en diferents entorns d'oci i treball, ofimàtica, Internet i accés a les xarxes socials.

Dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC participen avui a la formació de formadors sobre treball amb persones amb discapacitat visual que organitza l’Associació Discapacitat Visual Catalunya. El taller té lloc avui, dimarts 4 de juny, d'11.00 a 14.00 hores, a la seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, a càrrec de persones expertes en l’ús d’aparells i programes adaptats per a persones amb discapacitat visual.

Si no heu pogut participar a la formació, podeu seguir-la en directe aquí:

L’objectiu és aconseguir que qualsevol dels centres que pertanyen a la Xarxa Punt TIC estiguin capacitats per impartir els seus cursos, adaptats a les necessitats de les persones amb discapacitat visual. Així, es pretén que quan una persona amb aquest tipus de discapacitat, ja sigui amb baixa visió o amb ceguesa, arribi al centre pugui rebre la mateixa formació que qualsevol altre ciutadà, gràcies a les adaptacions informàtiques existents.