Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Spark es presenta al Mobile World Congress 2013 (vídeo)

Publicado el 28/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Presentacio Spark al Mobile World Congress 2013
Presentacio Spark al Mobile World Congress 2013

Spark, el 4t Fòrum Global de Telecentres, ha estat presentat aquests dies en el marc del Mobile World Congress 2013 que té lloc a Barcelona des de dilluns passat. L'acte va comptar amb la presència dels responsables de les xarxes catalana, espanyola, europea i mundial i es va emetre via streaming per a tot el món.

Spark tindrà lloc els propers 28 i 29 de maig a Granada. El fòrum vol ser un espai de trobada per a més de 1300 experts, entitats, empreses i professionals relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació per al desenvolupament dels cinc continents.

A la presentació hi van assistir el director de Telecentre.org, Miquel Raimilla; el director gerent de Telecentre Europe, Gabriel Rissola; el president de la Asociación Red de Telecentros de España, Juan Francisco Delgado; la presidenta d'IDENTIC (la xarxa extremenya de telecentres), Fernanda Jaramillo i el cap de servei de la Societat del Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ricard Faura. El conegut periodista, Paco Lobatón, va ser l'encarregat de conduir l'acte.

La paraula “spark”, que significa espurna en anglès, és la metàfora que han volgut fer servir des de l'organització de l'esdeveniment per reflectir el moment de creixement i canvi que viuen els telecentres. Els responsables de les principals xarxes del món consideren que Spark marcarà “un abans i un desprès” en el futur dels telecentres i van voler reivindicar la importància de la xarxa mundial de telecentres com a “la xarxa social més gran del món, per davant de Facebook” gràcies als seus mil milions d'usuaris.

A continuació pots veure un seguit d'entrevistes als responsables de les diferents xarxes assistents a la presentació. 

 

També us deixem un  àlbum fotogràfic dels millors moments de la presentació d'Spark.


 

També pots tornar a veure la redifusió de la presentació, que es va emetre via streaming per a tot el món.

 

 

Per últim, aquest és el vídeo promocional que ha elaborat la direcció d'Spark per a promocionar la trobada a nivell mundial.

 

 

 

 

Te puede interesar también