Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Festival de Curtmetratges Actua: punts de vista sobre la crisi

Publicado el 20/01/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Part del cartell del VI Festival de Curtmetratges Actua
Part del cartell del VI Festival de Curtmetratges Actua

Intermón Oxfam organitza la sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges Actua, que enguany se centra en la crisi econòmica, les seves víctimes i culpables.

A Intermón-Oxfam consideren necessari seguir parlant i reflexionant sobre la crisi "perquè estem convençuts que cal reclamar solucions i mobilitzar-nos perquè no la paguin els de sempre: els més vulnerables, les 1.000 milions de persones que estan sumides en la pobresa tant aquí com a la resta del món". D'aquesta manera, conviden a tothom a mostrar la seva perspectiva sobre la crisi a través del cinema.

Per participar al concurs cal tenir més de 18 anys i presentar un curtmetratge documental o de ficció, que no podrà tenir una durada superior als 20 minuts. Cada participant podrà presentar-hi més d'un treball. Les obres s'hauran de lliurar abans del 18 d'abril. Per a més informació podeu consultar les bases.

Un comitè format per 6 persones (tres responsables d'Intermón Oxfam i tres professionals del món audiovisual) seleccionarà els curtmetratges finalistes que entren a concurs. Aquestes obres finalistes a més d'optar al premi, es projectaran al Festival Actua que es desenvoluparà a 10 ciutats de l'Estat espanyol entre el 31 de maig i el 10 de juny: La Corunya, Barcelona, Bilbao, Guadalajara, Les Palmes de Gran Canària, Madrid, Sevilla, Toledo, València i Saragossa.

Els curtmetratges guanyadors no es donaran a conèixer fins al 10 de juny, data de lliurament dels premis a Madrid. N'hi haurà dues categories (curtmetratge documental i de ficció) i un premi del públic. Els guanyadors/ores de tots tres premis obtindran una càmera semi-professional.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins la campanya Objectiu Robin Hood: Que no paguin els de sempre d'Intermón Oxfam.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.