Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió informativa sobre l'ACTIC, a la Seu d'Urgell

Publicado el 16/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
ACTIC
ACTIC

Dins del cicle de xerrades econòmico-tecnològiques, el pròxim dimecres, dia 17, tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell un acte informatiu sobre l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).

L’acte l’obriran, a les 11 del matí, el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i el responsable del Servei de Societat del Coneixement de la Generalitat, Ricard Faura.

L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital. Permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Al llarg de la xerrada, el representant de la Generalitat exposarà els antecedents, els principis orientadors, les competències, els nivells, el sistema d’evaluació i el procediment d’inscripció per poder obtener l’ACTIC.

L’acte és obert a totes les persones que hi puguin estar interessades. Es pot confirmar l’assistència trucant al Punt TIC de l’Alt Urgell (973 35 57 98) o enviant un correu electrònic a l’adreça telecentre@ccau.cat.