Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la primera sessió formativa per a centres col·laboradors de l'ACTIC

Publicado el 26/04/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge de la formació per al personal dels centres col·laboradors ACTIC
Imatge de la formació per al personal dels centres col·laboradors ACTIC

La setmana passada es va donar inici a una nova tanda de sessions informatives per al personal dels centres col·laboradors ACTIC i per aquells centres que han presentat la sol·licitud per fer-ho. La primera de les trobades va tenir lloc a la sala d'actes del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Durant la sessió, els assistents van poder resoldre els seus dubtes en quant al paper que han de desenvolupar com a coordinadors i supervisors de la prova. Per exemple, les seves tasques, qüestions administratives, dubtes sobre la formació o què fer en cas d'incidència.
A continuació, pots veure un vídeo que resumeix el contingut del que va ser la sessió, conduïda pel cap del servei de Societat del Coneixement, Ricard Faura, i el responsable de l'Oficina Gestora de l'ACTIC, Josep Toda.

 

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Si voleu més informació sobre l'ACTIC, podeu trucar al 012.

Etiquetes: