Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sant Feliu serà centre Yuzz per a 20 joves emprenedors de base tecnològica

Publicado el 26/09/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Sant Feliu, centre Yuzz
Sant Feliu, centre Yuzz

El concurs de talent tecnològic Yuzz per a joves premia les millors idees oferint suport (espai, material i assessorament) per tal de portar-les a terme. La regidoria de noves tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu i el seu projecte municipal d'inclusió digital, continuant amb la seva aposta per l'emprenedoria i la innovació social, han signat un acord per tal que Sant Feliu sigui una de les 6 seus de Catalunya i de les 35 de tot Espanya on es desenvoluparà el concurs Yuzz d'emprenedoria i talent jove.

Yuzz, creat per la Fundació Banesto, va iniciar-se el 2009 amb dos centres a Barcelona i a Madrid i aquesta serà la quarta edició d’aquesta iniciativa que pretén recollir i potenciar les millors idees de base tecnològica, amb especial interès sobre els següents criteris:

  • Alt component tecnològic i innovador.
  • Creativitat.
  • Potencial de creixement.
  • Oportunitat de mercat.

Ser un territori que participa al programa Yuzz suposa esdevenir una ciutat generadora de talent i d'innovació i comptar amb un centre d'alt rendiment pel desenvolupament d'un programa de creació d'empreses de base tecnològica i ràpid creixement.

El projecte consisteix en un viver de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica, que permetrà a 20 emprenedors de la nostra ciutat treballar en la concreció dels seus projectes empresarials.

A Sant Feliu de Llobregat aquest centre d'innovació i cotreball s'ubicarà a l'edifici municipal de la Torre del Roser, que facilitarà un espai de treball així com una sèrie d'assessoraments experts i formadors per tal de desenvolupar els diferents projectes d'emprenedoria i esdevenir l'escenari on es desenvoluparan idees d'innovació tecnològica potenciant la intel·ligència col·laborativa. Des del 2008 aquest espai de la ciutat allotja al projecte municipal de noves tecnologies i s'executen diverses accions multidisciplinars de desenvolupament local, capacitació i emprenedoria basades en la innovació, la creativitat i la tecnologia.

Els participants també podran accedir a diversos ponents i xerrades de primer nivell i amb personatges de referència de l'escenari emprenedor i tecnològic nacional així com accés a programes i xarxes de finançament especialitzats en startups.

El període de recepció de participants i candidatures romandrà obert fins al 31 d'octubre i les inscripcions s'efectuaran a través del lloc web del concurs i omplint un senzill formulari en líniaque trobareu a http://www.yuzz.org/participa.

Les 20 persones seleccionades per incorporar-se al centre Yuzz Sant Feliu gaudiran de formació i assessorament durant 6 mesos, des de novembre 2012 fins a l'estiu de 2013 i durant aquest temps treballaran en el desenvolupament de projectes i models de negoci innovadors per garantir l'èxit de la seva idea en el mercat.

Un cop finalitzat aquest procés de desenvolupament al centre, el millor projecte de la seu de Sant Feliu realitzarà un viatge el juliol del 2013 a Silicon Valley (Califòrnia), per conèixer el major nucli de la innovació en l'àmbit de les noves tecnologies a nivell mundial i on s’han creat empreses com Google, eBay o Hewlett-Packard. A més, durant el darrer trimestre de l'any els tres projectes més brillants de tots els centres Yuzz de tot l'Estat rebran una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per contribuir a fer realitat la seva idea empresarial.

Més informació: