Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Salutacions de representants catalans al Congrés de Telecentres

Publicado el 02/07/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Salutacions per al Congrés de Gestors/ores de Telecentres
Salutacions per al Congrés de Gestors/ores de Telecentres

En el marc de la iniciativa Temps de pel seu desè aniversari, la Xarxa Punt TIC ha estat seu virtual del 1er Congrés Internacional de Gestors/ores de Telecentres, que va tenir lloc el 28 i 29 de juny a Vitòria-Gasteiz. A la trobada es van emetre salutacions en vídeo de Carles Flamerich, Artur Serra i Genís Roca.

Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement de la DGTSI, i Esther Subias, coordinadora de l'Oficina Tècnica de Punt TIC, van participar de manera presencial al congrés. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya; Artur Serra, director de la Fundació i2CAT; i Genís Roca, especialista el TIC, no hi van poder assistir, però sí van voler participar-hi.

Ho van fer a través del vídeo, fent arribar salutacions a totes les persones que participaven a la trobada. Podeu veure tots tres vídeos a sota:

 

 

La Xarxa Punt TIC va ser seu virtual del congrés, el qual es va poder seguir en directe per streaming a través de PuntTIC.cat i es va fer un seguiment exhaustiu també pel perfil de Twitter de PuntTIC: @punttic.