Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Girona Emprèn ens explica què és el coworking (vídeo)

Publicado el 08/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Sessió sobre coworking al Punt TIC Girona Emprèn
Sessió sobre coworking al Punt TIC Girona Emprèn

El coworking agafa impuls a la Xarxa Punt TIC. Aquesta nova forma de treball ha despertat l'interès d'alguns punts de la xarxa que estan difonent un nou model basat en la col·laboració i la creació de sinergies. Un d'ells és el Punt TIC Girona Emprèn.

Des de Girona Emprèn s'acompanya i assessora a emprenedors/es que tenen una idea de negoci i volen posar-la en marxa. Dins del seu servei ofereixen de forma periòdica tallers i conferències relacionades amb la gestió d'equips, la presència de les empreses a Internet o qüestions legals. Dins d'aquest cicle es va presentar una xerrada sobre les oportunitats del coworking.

La gestora de l'espai de coworking CoEspai Girona, Celeste Senés, va ser l'encarregada de conduir la sessió. Precisament, la Celeste va ser una de les persones que va rebre l'assessorament de Girona Emprèn en el naixement i consolidació de la seva empresa. Ara és ella qui comparteix la seva experiència amb altres emprenedors/es tot explicant la filosofia i oportunitats que ofereix el coworking.

Durant la xerrada es va explicar l'origen del coworking així com el seu model, avantatges, costos, etc. davant d'una trentena de persones. En el següent reportatge en vídeo podeu veure imatges de la sessió i una entrevista amb la responsable de CoEspai Girona per saber més sobre aquest model de treball col·laboratiu.