Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Prova pilot on empresaris de renom assessoren PIME i emprenedors

Publicado el 17/12/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Foto amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de la galeria de Flickr de Thompson Rivers
Foto amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de la galeria de Flickr de Thompson River. flickr.com/photos/thompsonrivers/5147901968

L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa la prova pilot del "Barcelona Activa Mentoring Program", a través del qual 12 directius i empresaris de referència assessoraran, guiaran i aconsellaran sis PIME i emprenedors de la ciutat, a partir de gener de 2013 i durant un semestre.

"Barcelona Activa Mentoring Program", una de les 30 mesures de la Taula Barcelona Creixement, té com a objectiu transferir l'experiència, el coneixement i el talent dels mentors als emprenedors i responsables de les petites i mitjanes empreses per afavorir-ne la consolidació, el creixement i la millora de la seva competitivitat.

El programa segueix el model de “mentoring” americà del Massachusetts Institute of Technology (MIT) i l'objectiu és que unes 50 companyies es beneficiïn cada any de la iniciativa.

Per a la prova pilot s'ha seleccionat un grup de 12 mentors que destaquen per la seva trajectòria empresarial en sectors estratègics i per la seva carrera professional dedicada a la gestió i formació empresarial, així com, sis PIME que han comptat amb el suport de Barcelona Activa en alguna etapa de la seva trajectòria. Són empreses que desenvolupen una activitat centrada en un sector estratègic per a la ciutat i tenen una facturació de més de 500.000 euros.

Més informació

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.