Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Frank Sabaté: "Amb la programació potenciem l'aprendre a aprendre"

Publicado el 07/10/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Entrevista a Frank Sabaté, mestre de l'Escola Projecte
Entrevista a Frank Sabaté, mestre de l'Escola Projecte

Frank Sabaté és mestre a l'Escola Projecte de Barcelona i un dels pioners en la introducció de la programació a l'aula, com a part de l'itinerari escolar. L'entrevistem en motiu de la celebració de l'European Code Week on s'emmarca la campanya del mes d'octubre de la Xarxa Punt TIC.

Els alumnes de l'Escola Projecte s'introdueixen en el món de la programació a primària. Ho fan a través d'un taller de creació de videojocs pel que fan servir Scratch, una eina desenvolupada pel MIT (l'Institut de Tecnologia de Massachusetts). Frank Sabaté, impulsor d'aquesta metodologia, defensa que la programació o la robòtica permeten desenvolupar competències com "la planificació, la seqüenciació o la detecció d'errors". I el més important "programar a l'aula potencia la competència d'aprendre a aprendre".

Aquesta iniciativa de l'Escola Projecte els va fer mereixedors del 3r Premi ITworldEDU 2010 a la millor solució tecnològica elaborada per centres educatius dins la categoria d'eines i aplicacions didàctiques per a la pràctica docent i continguts digitals.

No us perdeu aquesta inspiradora entrevista a Frank Sabaté (@franksabate) , un exemple d'innovació dins de l'aula que us engrescarà a endinsar-vos en el món de la programació. 

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.