Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació per a universitaris de foment de l'emprenedoria

Publicado el 03/11/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Programa Enxarxar-se
Programa Enxarxar-se

La Universitat Oberta de Catalunya ofereix cursos del Programa Enxarxar-se, adreçats a estudiants universitaris del sistema català que vulguin desenvolupar la seva iniciativa emprenedora. El període de matriculació estarà obert fins al 14 de novembre.

Enxarxar-se és un programa de formació sobre continguts d'emprenedoria, que es realitza en el marc de la Xarxa d'Emprenedoria Universitària. Aquesta xarxa aglutina totes les universitats públiques de Catalunya i té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor dels estudiants universitaris per mitjà d'accions de recerca, docència i difusió de l'emprenedoria.

Aquest programa es compon de diverses càpsules formatives en línia focalitzades en oportunitats de negoci en diferents sectors, models d’innovació, empreses de creixement ràpid, etc. Les càpsules tenen un mes de durada i són les següents:

  • Aprendre a emprendre
  • Guanyant futir amb la innovació
  • Empreses de creixement ràpid
  • L'emprenedoria és un grau
  • Obrint-se a la innovació

El programa de formació virtual està liderada per la UOC i hi participen la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Girona.

Al juliol ja es va realitzar una edició d'aquesta formació i del 16 de novembre al 13 de desembre se'n realitzarà una de nova.