Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presenten les convocatòries del Plan Avanza 2

Publicado el 18/02/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Presenten les convocatòries del Plan Avanza 2
Presenten les convocatòries del Plan Avanza 2

Avui, 18 de febrer, es presenten a Madrid els programes i convocatòries d'ajuts 2009 del Plan Avanza 2, que tenen l'objectiu de contribuir a la recuperació econòmica de l'Estat espanyol, fomentant l'ús intensiu i generalitzat de les TIC. Les iniciatives del pla s'agrupen en cinc eixos d'actuació.

El secretario de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, Francisco Ros, el director general para el Desarrollo de la Sociedad de la Información, David Cierco, i el director general de Red.es, Sebastián Murie, han presentat avui els programes i convocatòries d'ajuts del Plan Avanza 2.

El Plan Avanza porta uns anys funcionant i, amb l'objectiu de consolidar els fits assolits, s'ha definit el Plan Avanza 2 en el context pressupostari del 2009.

Un dels principals objectius del Plan Avanza 2 és contribuir a la recuperació econòmica de l'Estat espanyol, de la mà de l'ús intensiu i generalitzat de les TIC, amb especial atenció als projectes que, a més a més, compaginin la sostenibilitat i l'estalvi energètic.

Les iniciatives del Plan Avanza 2 s'agrupen en cinc eixos d'actuació:

  • Desenvolupament del sector TIC
  • Capacitació TIC
  • Serveis públics digitals
  • Infraestructura
  • Confiança i seguretat

Més informació:

Etiquetes: