Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Intenta guanyar un premi amb el teu bloc!

Publicado el 02/04/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotips del Premi Edublogs i dels Premis Blocs Catalunya
Logotips del Premi Edublogs i dels Premis Blocs Catalunya

Tens un bloc? Doncs, t'animem a presentar-te a una d'aquestes dues convocatòries de premis: Si el teu bloc és educatiu pots participar al Premi Espiral Edublogs fins al 20 d'abril; si fas el bloc en català, mira't les bases del Premi Blocs Catalunya, la nova edició ja és en marxa!

Encara estàs a temps de participar al Premi Espiral Edublogs 2012. Fins al 20 d'abril s´hi poden presentar els blocs realitzats per centres educatius, professorat, alumnat, associacions de famílies d'alumnes, etc.

Aquest certamen organitzat per l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, amb la col·laboració d'Educared de la Fundació Telefònica,  pretén donar visibilitat al treball que es desenvolupa als centres educatius introduint els blocs a l'aula com una eina didàctica.

Stic.cat ha presentat la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya amb l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català. S'hi podran inscriure blocs a les tres categories del certamen (blocs personals, professionals i corporatius) fins a l'11 de juny.

Persones, grups, empreses i entitats que tinguin un bloc amb continguts originals escrits totalment o parcial en català podran participar a Premis Blocs Catalunya 2012. Un mateix autor podrà inscriure més d’un bloc.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.