Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Palafrugell acull la tercera trobada de Ciutats Digitals

Publicado el 29/10/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Ciutats Digitals
Ciutats Digitals

En aquesta tercera jornada, que ha tingut com a eix central la promoció de les TIC a les empreses, han participat representant dels 10 projectes de Ciutats Digitals que hi ha actualment a Catalunya.

Les eines de futur, les plataformes digitals i els valors afegits tecnològics han centrat la jornada, que s'ha celebrat avui, 29 d'octubre, a Palafrugell. Entre d'altres, s’han presentat les accions del projecte Empordà Digital adreçades al món empresarial, com ara, la creació de l’associació TIC d’empreses de Palafrugell (ETICAE), els ajuts a la creació de continguts i posicionament web a la xarxa o la plataforma digital de serveis TIC que s’ofereix a les empreses de la zona des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

S'ha realitzat dues taules de treball: una sobre la sensibilització de les TIC als sectors del comerç i el turisme i l'altra girava al voltant del treball en xarxa en la promoció econòmica.

L’alcalde de Palafrugell, Lluís Medir, ha destacat la importància del desenvolupament de les eines TIC al sector empresarial dins l’actual marc econòmic. En aquest mateix sentit, el regidor de promoció econòmica de Begur, Joan Loureiro, ha afirmat: “El futur de les empreses que s’instal·lin als nostres municipis passen pel desenvolupament de les eines TIC”. Finalment, Ricard Faura, cap de serveis de la societat de la informació de la Generalitat de Catalunya, ha destacat la importància de l’endegament d’aquest segon projecte de Ciutats Digitals per combatre la crisi econòmica.

Trobareu més informació a la plana del projecte Empordà Digital.