Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les entitats gestores de dos Punts Òmnia, finalistes als Premis Voluntariat

Publicado el 21/11/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Premi Voluntariat 2011
Premi Voluntariat 2011

El projecte "ESFERA Jove" de la Fundació Marianao i "Enamora’t de donar" del Centre de Promoció social Francesc Palau (CPS) són dos dels finalistes que opten al Premi Voluntariat per votació popular 2011. Els voleu donar el vostre suport? Teniu fins al 28 de novembre per participar a la votació popular per decidir el projecte guardonat.

Amb els Premis Voluntariat la Generalitat de Catalunya pretén promocionar i millorar l’acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social. Una de les modalitats d’aquest premi és el Premi Voluntariat per votació popular, dotat amb 6.000 euros, al qual opten els tres projectes finalistes de altres tres modalitats del premi.

L'objectiu del projecte "Enamora’t de donar" del Centre de Promoció social Francesc Palau (CPS) del Prat del Llobregat és motivar l'acció voluntària i captar nous voluntaris i voluntàries. Des de l'entitat afirmen que guanyar aquest premi seria el millor reconeixement per a les més de 60 persones voluntàries que a hores d'ara ja col·laborem amb l'entitiat.

El projecte "ESFERA Jove" de participació i formació de la gent jove del barri de Marianao i la ciutat de Sant Boi. Per a la Fundació Marianao aconseguir aquest guardó seria un important reconeixement a tota la feina impulsada des de l'entitat santboiana, referent en el models de participació juvenil. D'aquesta entitat han nascut vuit col·lectius de joves voluntaris que dia a dia contribueixen a millorar el seu entorn. A més, s'hi porta a terme el programa d'oci alternatiu VPK, amb més de 6 edicions.

Si voleu ajudar a aquestes dues entitats a rebre aquest reconeixement, els podeu donar el vostre vot en aquest enllaç. El procés de votació popular es realitzarà fins a les 12:00 hores del 28 de novembre.
 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.