Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova incorporació al Viver d’Empreses de l’Alt Urgell

Publicado el 14/11/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Zaira Orosa, nova emprenedora al Viver d'Empreses de l'Alt Urgell
Zaira Orosa, nova emprenedora al Viver d'Empreses de l'Alt Urgell

Amb aquesta ja són 10 les empreses de nova creació que han passat pel centre de suport a l’emprenedoria.

El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell, ubicat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), compta des de fa pocs dies amb una nova incorporació. Es tracta de Gestiona, de la jove emprenedora Zaira Orosa Diz, que ofereix els serveis de secretaria i gestió, ocasional o continuada, per a petites empreses, autónoms i professionals. Amb aquesta són quatre les empreses de nova creació que desenvolupen actualment la seva activitat al Viver d’Empreses i ja en sumen 10 des de la seva creació, l’any 2007.

Les empreses ubicades al viver poden beneficiar-se durant els tres primers anys dels avantatges que els ofereix estar ubicades en aquest espai. Així, poden establir sinergies amb la resta d’emprenedors ubicats a les mateixes instal·lacions, participar de les activitats formatives que s’organitzen des del CETAP, rebre assessorament empresarial, programes sobre finançament i suport en la sol·licitud i la justificació de subvencions.

El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell es va posar en marxa fa sis anys gràcies a un conveni entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida a través de la Fundació CEI, un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores.