Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L’iFEST inspira tecnologies exponencials

Publicado el 07/06/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge del iFEST 2017
Imatge del iFEST 2017, por Catalunya Emprèn. Generalitat de Catalunya. 2017. Licencia: Tots els drets reservats

Amb el lema «Fins on tu vulguis volar» el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya engega l’iFEST 2019, una gran festa de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció per als futurs líders de la nostra societat.

La edició 2019 s’estrena amb el programa iFest Countdown, un programa d’aprenentatge i competició en el qual els i les participants desenvoluparan prototips de reptes d’empreses, que seran exposats i defensats a l’iFest Day Zero el 2019.

L’iFest Countdown es basa en una metodologia basada en els principis de l’emprenedoria i la disrupció en innovació, on els participants formaran equips de treball i coneixeran l’ecosistema d’startups i rebran el suport de mentors/es protagonistes de l’ecosistema emprenedor.

Diverses empreses han plantejat el seu repte com ICAEN, Aigües de Barcelona, Cuatrecases, Parc Científic, Gremi de Jardineria, Atrápalo, Cannon, MWC, Penguin Random House i Vodafone perquè centenars d'equips n’aportin una solució.

Entre les activitats programades, hi haurà webinars tecnològics sobre intel·ligència artificial, robòtica avançada, realitat augmentada i virtual, Big Data , IOT, etc; tallers pràctics, visites a entitats, startups, coworkings, parcs científics, acceleradores...

El programa acabarà amb la realització d’un prototip que es defensarà al Congrès iFest Zero. Entre els premis previstos hi ha un viatge a Silicon Valley, per a 3 membres de l’equip guanyador per conèixer el bressol de l’emprenedoria a San Franscisco i accelerar el projecte durant un mes.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar per equips omplint aquest formulari. L’estructura dels equips ha de ser de 3 a 6 players (participants) amb un Shaker (docent o responsables major de 18 anys)

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también

Imatge del Decidim Fest 2020
Publicado el 13/10/2020 | Fecha del evento: De 18/11/2020 hasta 20/11/2020
0
Imatge del projecte Labdoo.org
Publicado el 13/10/2020
0
Tomàs Moré, responsable de conscienciació del Programa Internet Segura de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya
Publicado el 13/10/2020
0