Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crida per crear una app que millori l'experiència de viatge dels FGC

Publicado el 11/10/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Participa a FGCHackapp
Participa a FGCHackapp. Fuente: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Aquest és el repte que plantegen Ferrocarrils de la Generalitat i apps4citizens als desenvolupadors/ores. Per poder crear l'aplicació mòbil posen al seu abast les dades obertes de FGC. La inscripció ja és oberta. Durant el mes de novembre els/les participants aniran treballant el seu projecte, que presentaran al desembre.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb la col·laboració d’apps4citizens, plataforma per a la promoció de la tecnologia amb compromís social, impulsa FGCHackapp, un concurs per al desenvolupament de solucions tecnològiques mòbils, per tal de promoure la creativitat al voltant de l'ús de les dades obertes que ofereix FGC. El certamen vol incentivar que totes aquelles persones que ho desitgin puguin desenvolupar propostes innovadores per enriquir l’experiència de viatge i l’ús de les instal·lacions de la companyia.

Els/les participants en el concurs podran utilitzar les dades obertes que la companyia ofereix en el portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya i d’altres noves dades que s’obriran en temps real sobre la Línia de Lleida - La Pobla de Segur recentment posada en servei.

S'hi pot participar en equips de fins a quatre persones. La inscripció estarà oberta fins al 4 de novembre. Aquell dia es realitzarà una jornada de seguiment i revisió de les propostes que els equips estaran treballant. Del 15 al 17 de novembre es presentaran les propostes i els equips que seleccioni el jurat disposaran d’un espai en a l'Smart City Expo. Fins al divendres 2 de desembre els equips podran fer entregar de la seva proposta final.

Es premiaran aquelles aplicacions que es considerin més innovadores i, al mateix temps, FGC podrà completar el desenvolupament i materialització de les idees que consideri més útils per a la millora de la seva oferta de serveis.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.