Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cursos de tardor a l'Òmnia de El Vendrell!

Publicado el 30/08/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Òmnia El Vendrell
Òmnia El Vendrell. 2016. Fuente: Facebook Òmnia El Vendrell. Licencia: Tots els drets reservats

El punt TIC Òmnia de El Vendrell posarà en marxa la seva programació de tardor a partir del mes d'octubre. A partir del 13 de setembre podeu formalitzar les inscripcions per als seus tallers gratuïts i reservar la vostra plaça!

Aquí teniu la llista de formacions disponible, que es desenvoluparan en horari de matí: Iniciació a la informàtica, Tractament de textos, Internet, Smartphone I i II, Edició d'imatge, Full de càlcul, Xarxes Socials i Creació de blocs. Com podeu veure, un ampli ventall d'opcions per satisfer les necessitats i interessos dels i les alumnes.

Els tallers no tenen cap cost i s'adrecen, específicament, a joves, persones que no tinguin cap contracte laboral i jubilats/ades. Per a poder inscriure's cal estar empadronat a El Vendrell. En el moment de formalitzar la inscripció és necessari aportar el DNI o el volant d'empadronament, així com la targeta de l'atur. La realització dels cursos està condicionada a un nombre mínim d'inscripcions.

Les persones interessades en assistir a algun dels tallers s'han d'adreçar personalment al Centre Cívic l'Estació, a partir del 13 de setembre. Els cursos es desenvoluparan entre el 3 d'octubre i el 23 de desembre.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.