Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic"

Publicado el 23/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Gent jove
Gent jove, por Vladimir Yaitskiy. 2015. Fuente: Flickr. Licencia: Tots els drets reservats

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set de les principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones joves inscrites a la Garantia Juvenil. La col·laboració respon a la demanda, per part de les empreses tecnològiques, de comptar amb persones joves específicament preparades per cobrir llocs de treball en l'àmbit TIC.

La formació s'adreça a persones joves graduades o amb CFG, menors de 30 anys i inscrites a la Garantia Juvenil. La durada dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball. Per tal de conéixer més sobre el projecte i participar en el procés de selecció de candidats s'ha convocat la sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic", que tindrà lloc el proper 26 de maig a les 16.30 hores al carrer de Llàstics, 2 de Barcelona (Arc de Triomf). És necessari realitzar inscripció prèvia.

Les set empreses que participaran al programa són Itteria Ute, Altran Innovación SL, Deloitte Consulting, Sistemas de Información Territorial y Posicionamiento SL, Fujitsu Technology Solution SAU, T-Systems ITC Iberia i Ingeniería de Software Avanazado.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, amb fons propis i del Fons Social Europeu.

 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.