Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neix l'Acadèmia El Caparazón, de la mà de Dolors Reig

Publicado el 13/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Acadèmia El Caparazón
Acadèmia El Caparazón

Dolors Reig, psicòloga social, professora i consultora TIC, gestiona des de l'any 2007 el bloc El Caparazón, on parla d'Internet, creativitat, innovació, educació 2.0, etc. Ara, dóna un pas més amb la creació de l'Acadèmia El Caparazón, a través de la qual s'impartiran cursos en línia sobre creativitat, social media, gamificació o màrqueting de continguts entre altres.

"La creativitat, com potenciar-la" i "La psicologia de l'hiperindividu" seran els dos primers cursos que s'impartiran a la nova Acadèmia El Caparazón. Seran formacions en línia de 30 hores lectives, que començaran el 4 de març i tindran una durada de sis setmanes. Durant les primeres setmanes tindran un preu especial: 120 euros.

El mes de juny està previst que comencin un curs de social media bàsic i un altre avançat (consultoria), un sobre tendències en educació 2.0, un altre sobre gamificació i una formació al voltant del màrqueting de continguts. Tindran una durada d'entre 20 i 50 hores lectives.

Els cursos de l'Acadèmia El Caparazón estaran dirigits i tutoritzats per la pròpia Dolors Reig, amb el suport de Gabriela Fretes, psicòloga i psicopedagoga amb àmplia experiència en e-learning.

Us podeu preinscriure escrivint a info[arrova]elcaparazon.net, esmentant els cursos que més us interessen, o utilitzar el formulari de contacte.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

Te puede interesar también