Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Imaginem el telecentre del futur!

Publicado el 27/05/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur
Mural per compartir idees de com serà el telecentre del futur

Des del Dia Mundial d'Internet recollim en un mural col·laboratiu les vostres aportacions per imaginar el telecentre del futur. A l'Spark 2013 continuarem recopilant idees. Ara, a més, s'hi pot participar a través de Twitter, tot escrivint un missatge amb l'etiqueta #futuretelecentre.

Compartir pràctiques innovadores que poden servir com a referència per perfilar el telecentre del futur serà un dels objectius del 4t Fòrum Mundial de Telecentres Spark 2013, que tindrà lloc demà i demà passat, 28 i 29 de maig, a Granada. Per això, des de la Xarxa Punt TIC desenvolupem una campanya sobre el telecentre i el Punt TIC del futur, tot recollint les vostres idees i suggeriments.

La campanya es va iniciar el passat 17 de maig, Dia Mundial d'Internet, i tindrà continuïtat a l'Spark, tot recollint les veus tant dels dinamitzadors i dinamitzadores catalanes com de representants de xarxes de telecentres d'arreu del món.

Podeu trobar el mural col·laboratiu en aquesta adreça punttic.cat/futur. Per participar-hi no cal realitzar cap registre i hi podeu compartir les vostres idees amb un post-it, una imatge, un vídeo o un arxiu adjunt. També s'hi pot participar a través de Twitter, publicant un missatge amb l'etiqueta #futuretelecentre. Tots els missatges que contenguin aquest hashtag es publicaran automàticament al mural. A més, les paraules clau dels missatges es recolliran en un núvol de paraules.

Animeu-vos-hi! Tots sumem per dibuixar el nostre futur!