Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coneixem el Mobile World Lab, el laboratori per a solucions mòbils de Barcelona

Publicado el 01/03/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
 Sergi Marcén, responsable de desenvolupament de negocis de mobilitat de la Generalitat Catalunya
Sergi Marcén, responsable de desenvolupament de negocis de mobilitat de la Generalitat Catalunya

El Mobile World Lab és una altra de les potes principals del projecte que ha suposat l'elecció de Barcelona com a capital mundial del mòbil. Es tracta d'un laboratori internacional dedicat a la prova i validació de solucions de mobilitat a bancs de proves i entorns vius. Durant aquests dies, el projecte s'ha donat a conèixer en el marc del Mobile World Congress.

El Mobile World Lab reuneix centres tecnològics d'excel·lència, universitats, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Mobile World Capital per crear l'escenari de les proves de mobilitat més gran i complex, que abasta totes les àrees de transport, accessos, terminals i aplicacions, amb especial atenció als usuaris en viu i ambients.

L'objectiu del projecte és que el ciutadà es converteixi en promotor de la tecnologia en funció de les seves necessitats i que gràcies al suport de les administracions i les empreses hi hagi un retorn per a millorar la seva vida.

En el següent vídeo podeu veure una entrevista amb el responsable de desenvolupament de negocis de mobilitat de la Generalitat Catalunya, Sergi Marcén, que ens dona més detalls sobre el projecte i l'impacte que tindrà a la ciutat de Barcelona.

 

Te puede interesar también