Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Festival de curtmetratges i videoclips MetropoL'His 2014

Publicado el 16/09/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
MetropoL'His i GlobaL'H
MetropoL'His i GlobaL'H

L'associació Joves per la Igualtat i la Solidaritat, que compta amb un Punt TIC - Òmnia, ha donat a conèixer les bases de la nova edició de MetropoL'His, el festival de curts i videoclips fets en 48 hores de L'Hospitalet de Llobregat.

Com cada any, tot succeirà durant un cap de setmana, aquest cop el del 10 al 12 d'octubre, en el qual, els/les joves participants (fins als 35 anys) hauran de gravar, editar i presentar els seus audiovisuals. Concretament, els curtmetratges i els videoclips s'hauran de gravar i editar en el termini que va des de les 20.00 hores del divendres 10 d'octubre fins a les 14.00 hores del dilluns 13 d'octubre.

Tots els curtmetratges hauran de seguir tres premisses que es faran públiques el divendres 10 d’octubre a l'acte de presentació del festival, que tindrà lloc a Torre Barrina Centre de creació multimèdia de L'Hospitalet. Així mateix, les premisses es publicaran l'11 d'octubre a la plana web, al Facebook i al Twitter del festival a partir de les 09.00 hores. Els videoclips s'haurà de crear per a una cançó escollida pel grup Love of Lesbian, que participarà a la presentació del 10 d’octubre, on farà públic el títol de la cançó.

Enguany, el festival tindrà un caire més social, ja que, comptarà amb un nou apartat: GlobaL'H, el festival internacional de curts de cooperació per al desenvolupament. S'adreça també a joves de fins als 35 anys, que podran presentar-hi curtmetratges o obres d'animació originals filmades després del 2010. El contingut pot ser documental o de ficció i l'audiovisual haurà de de promoure un o més dels següents temes: la defensa dels Drets Humans, la Cultura de la Pau, la convivència i la cohesió social. La durada mínima de les obres serà de 5 minuts i la màxima de 15 minuts. El termini d'admissió de les obres acabarà el 13 d'octubre de 2014.

El festival culminarà amb una gala, on es lliuraran els premis i es projectaran les millors obres de totes les categories. Serà divendres 24 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, als Cinemes Filmax de Gran Vía 2, a L'Hospitalet de Llobregat.