Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Més de 5.000 inscrits, per fer les proves de l’ACTIC

Publicado el 24/02/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
ACTIC
ACTIC

Prop de 1.300 persones ja han realitzat les proves de l'ACTIC, l'acreditació de competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

El Consell Rector, òrgan col·legiat de composició interdepartamental encarregat de definir les línies d'actuació que afecten l'ACTIC, s'ha reunit i ha presentat dades sobre la situació actual d'aquesta acreditació. Des que es van obrir les inscripcions el mes de novembre de 2009, ja s'hi han inscrit més de 5.000 persones i prop de 1.300 persones ja han realitzat les proves.

Actualment, hi ha a Catalunya 64 centres autoritzats per fer les proves d’acreditació. A més, uns altres 40 centres han sol·licitat l’autorització per poder realitzar-les.

La direcció general de Funció Pública ha anunciat que valorarà l'ACTIC com a mèrit en les oposicions i la direcció general de la Societat de la Informació té previst d’incidir en les associacions empresarials, en les empreses de selecció i en les oficines de treball, per tal de fomentar l’ús de l'ACTIC en l’empresa privada, mitjançant una campanya de difusió per ràdio i televisió.

El Consell Rector també s’ha fixat l’objectiu d’aprovar equivalències d’altres titulacions i certificats amb l'ACTIC i ha nomenat Ricard Faura i Homedes, cap del Servei de Societat del Coneixement, com a secretari de l’òrgan col·legiat.

Font: El Consell Rector de l'ACTIC es reuneix a la seu de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la informació

Etiquetes: