Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Maker Party de la Xarxa Punt TIC, el 15 de setembre a Barcelona

Publicado el 04/09/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip de Maker Party
Logotip de Maker Party

Com sabeu, al setembre Punt TIC se suma a dues iniciatives internacionals: el Dia de la Llibertat del Programari i la Maker Party de Mozilla. Així, el 15 de setembre organitza una jornada adreçada a tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa i a altres persones que pugin estar-hi interessades. No hi falteu!

Estava previst que la trobada se celebrés a la nova seu de l'SparkLab, però per unes obres imprevistes no podrà ser. Es mantenen la data, 15 de setembre, i l'horari, de 10.00 a 13.00 hores, de la jornada però canvia la ubicació: tindrà lloc a la seu del Teb, al carrer dels Salvador 6 baixos, del barri del Raval de Barcelona.

La jornada s'emmarcarà en la Maker Party, campanya internacional que promou Mozilla amb l'objectiu d'aprendre i ensenyar la web. A través de milers d'esdeveniments arreu del món, la Maker Party uneix educadors/ores, organitzacions i usuaris d'Internet entusiastes de la cultura, la mecànica i la ciutadania de la web. Mozilla Webmaker posa a l'abast de tothom diferents eines gratuïtes per poder crear una plana web, aprendre llenguatge html i CSS o fusionar vídeo, àudio i imatges.

Programa:

10.00 – 10.10: Benvinguda a càrrec de Ricard Faura, cap de Servei de Societat del Coneixement de la Generalitat

10.10 – 10.20: Projecció del vídeo sobre la migració a Linux de la Xarxa Òmnia

10.20 – 11.00: Xerrada sobre el Pogramari Lliure, a càrrec de la Konfraria de la Vila del Pingüí

11.00 – 13.00: Taller pràctic de l'eina Appmaker de Mozilla, a càrrec d'Alina Mierlus, activista del software lliure i col·laboradora del projecte Mozilla i del Teb

 

Per poder participar a la jornada cal realitzar la inscripció a través d'aquest formulari. Hi ha places limitades.