Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

"La sostenibilitat als telecentres", a càrrec de Paloma Valdivia

Publicado el 02/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Paloma Valdivia participant a l'Spark 2013
Paloma Valdivia participant a l'Spark 2013

"The Hub" va ser l'espai del Congrés Mundial de Telecentres – Spark basat en l'intercanvi d'experiències en un àmbit més reduït i participatiu. Una de les dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, Paloma Valdivia del Punt de Palau-Solità i Plegamans, va participar en un dels grups convidada per l'organització.

Paloma Valdivia, dinamitzadora del Punt TIC Palau-Solità i Plegamans va formar part de la taula “Projectes màgics”. En aquest context va tenir l'oportunitat de presentar el tema de la seva tesi “La sostenibilitat als telecentres” a través d'un nou concepte: el capital social, que representa totes les relacions internes i externes que s'estableixen entre les persones als telecentres i que aporten un valor determinant per als mateixos espais. La Paloma està desenvolupant aquest treball a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A la taula també van participar la Red de Cibercentros de Castilla y León, KZGunea del País Basc i la Red de Telecentros de las Canarias. A continuació, podeu veure un resum de la intervenció de la nostra companya de la Xarxa Punt TIC.