Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada: Tecnologia Mòbil per a l'Empresa

03/07/2014
de 15:30 a 18:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip de Can Muntanyola
Logotip de Can Muntanyola

El 3 de juliol tindrà lloc al Centre de serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers la jornada Tecnologia mòbil per a l'empresa.

El 3 de juliol tindrà lloc al Centre de serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers la jornada Tecnologia mòbil per a l'empresa.

La més important revolució tecnològica apareguda en els últims anys ha estat, sens dubte, el desenvolupament i l’adopció de les tecnologies mòbils per part d’empreses i ciutadans. La popularització de dispositius com tablets o smartphones ha portat a un canvi importantíssim en els hàbits de connectivitat de les persones i a la transformació de tota una indústria, la dedicada a la creació productes digitals, per a satisfer aquests nous hàbits.

Més enllà d’aquestes indústries creadores la irrupció de la tecnologia mòbil també suposa una oportunitat, i un risc per a aquells que decideixin ignorar-la, per a la millora dels processos, la gestió interna i la relació amb proveïdors i clients per a empreses de tota mena.

PROGRAMA

15.30 h - Obertura de l’acte. A càrrec de Jordi Táboas de Granollers Mercat i Montse Guitert, directora del Màster en Potenciació Digital de la UOC.

15.45 h - Conferència a càrrec de Montse Guiter “Sigues digital: treu profit de la tecnologia mòbil a l'empresa”, i Carles Garrigues, director del Postgrau en Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius Mòbils de la UOC.

16.30 h - Taula d’experiències

17.30 h  - Taller "Pensa i crea la teva app”, a càrrec de Carles Garrigues.

18.30 h - Finalització de l’acte

 

La inscripció a la jornada es pot realitzar emplenant aquest formulari.

 

Detalls del curs

Fecha: 
Jueves, 3 Julio, 2014 - De 15:30 hasta 18:30
Lugar:
Can Muntanyola, Centre de serveis a les empreses
Camí del Mig, 22, Polígon industrial Palou Nord Granollers