Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades d'Speed Networking, al CTC de Masquefa

Publicado el 10/11/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Part del cartell de les jornades sobre Speed Netqworking del CTC de Masquefa
Part del cartell de les jornades sobre Speed Netqworking del CTC de Masquefa

El dijous 2 de desembre el CTC de Masquefa organitza unes jornades d'speed networking, adreçades al sector TIC, industrial o de serveis a les empreses. L'Speed Networking és una trobada d'empreses, autònoms i professionals on es poden fer contactes i negocis, aconseguir nous clients i proveïdors, acordar col·laboracions i conèixer i explicar projectes.

Aquesta segona jornada del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) respon a la metodologia Speed Networking i té un doble objectiu: donar a conèixer els serveis que el CTC pot oferir a les empreses i crear sinergies i oportunitats de negoci per ampliar la xarxa de contactes.

Aquesta jornada s'adreça principalment al sector TIC, industrial o de serveis a les empreses. És molt important que feu arribar la informació d'aquesta jornada als vostres clients i proveïdors per multiplicar les oportunitats de negoci.

La sessió estarà dinamitzada pel Sr. Dario Muhi, director de Ràdio Masquefa. És necessari que els i les assistents portin targetes de presentació per repartir amb la resta de participants.

La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari. Les places són limitades i la inscripció es podrà realitzar fins el 22 de novembre.

Per a més informació, podeu consultar el programa o contactar amb el CTC de Masquefa: : 93 772 78 28 | ctc[arrova]masquefa.net.