Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada de treball per millorar les oportunitats de negoci

Publicado el 28/10/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
PIMESTIC
PIMESTIC

El Punt TIC de l'Alt Urgell organitza una jornada de treball per millorar les oportunitats de negoci a través de les TIC.

La jornada està adreçada principalment a responsables d’establiments del sector turístic i comercial i tindrà lloc el matí del proper dimecres dia 4 de novembre, de 9:30 a 12:00 hores.

Des de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’agència ACC1Ó CIDEM/COPCA i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell s’organitza aquesta jornada dins del marc del programa PIMESTIC, amb l’objectiu d’explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació en els negocis, en aquest cas del sector turístic i comercial.
 
La benvinguda a la jornada anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Sr, Jesús Fierro, del Regidor d’Innovació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sr. Lluís Biosca, i per un representant de l'STSI.
 
El desenvolupament de la jornada consistirà en l’intercanvi d’informació a través d’exemples reals, per tal que els assistents puguin ressoldre els seus dubtes i interessos mitjançant un format innovador i participatiu, la creació de treballa en xarxa i el networking.
 
Durant el trascurs de la jornada es donarà a conéixer el nou servei d’orientació a les petites i mitjanes empreses en l’ús de les tecnologies digitals i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per ser més competitives.
 
Les inscripcions a la jornada són gratuïtes i es poden realitzar emplenant un formulari que trobareu a la pàgina web del Consell Comarcal o bé trucant al 973 355 798.

Etiquetes: