Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Guifi.net col·labora en un projecte europeu innovador

Publicado el 20/02/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Logotip del projecte CONFINE
Logotip del projecte CONFINE

Es tracta de CONFINE, un projecte de recerca en l'àmbit de les xarxes de telecomunicacions d'iniciativa ciutadana. La Fundació Privada per a la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral guifi.net forma part d'un consorci escollit per la Comissió Europea per dur a terme aquesta iniciativa.

El projecte CONFINE està format per vuit membres d'Alemanya, Àustria, Bèlgica, l'Estat espanyol, Grècia i Regne Unit, i es coordina ds de la Universitat Politècnica de Catalunya. A més de guifi.net, també hi participa Comunicació per a la Cooperació- Pangea.

El projecte tindrà una durada de quatre anys i en aquest temps pretén desenvolupar i desplegar un entorn d'experimentació (test-bed) per als interessats en investigar sobre els aspectes tècnics i socials de les xarxes locals i regionals comunitàries basades en el protocol d'Internet.

Un cop s'hagi consolidat el projecte es farà una convocatòria oberta als investigadors/ores, tant de l'entorn educatiu com de l'industrial i de la resta de la societat civil, per indegar sobre com la ciutadania de la Unió Europea es pot beneficiar dels usos que aquests investigadors poden fer del test-bed per a fer recerca tècnica, social i econòmica per millorar la sostenibilitat i la utilitat de les xarxes comunitàries.

Més informació

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.