Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu participar en un grup d’entrenament de robòtica i programació?

Publicado el 20/10/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Taller de robòtica i programació del moviment Xnergic
Taller de robòtica i programació del moviment Xnergic

El moviment Xnergic, sorgit al Tecnocampus de Mataró i que que pretén despertar vocacions tecnològiques en els joves, posa en marxa grups d'entrenament que es reuneixen setmanalment per aprendre robòtica i programació.

S'hi treballa l’electrònica a través de la robòtica i la programació a través de la creació de videojocs. Aquest dissabte 18 d'octubre ha estat el primer dia d'entrenament a les tres ciutats que acullen aquesta activitat: Mataró, Granollers i Badalona.

S'adreça a joves de 12 a 18 anys que, independentment dels seus coneixements previs, tenen curiositat per saber com funcionen les coses o com se'n poden crear de noves. Als grups d'entrenament treballen en l’elaboració d’un projecte, de manera individual o col·lectiva, en una atmosfera relaxada i sense pressions, conduïda per estudiants universitaris del Tecnocampus.

Des del Tecnocampus de Mataró expliquen que aquests grups "són una fantàstica porta d’entrada al món de la programació dels videojocs i de la robòtica, a partir de l’educació no formal".

Una altra iniciativa del moviment Xnergic és el MOOC sobre Scratch i Arduino que s'està impartint durant aquests dies.