Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trobada de la competició GoToSiliconValley a Barcelona

Publicado el 24/01/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
GoToSiliconValley a Barcelona
GoToSiliconValley a Barcelona

Aquest cap de setmana els emprenedors catalans tenen l'oportunitat de participar en una de les 10 trobades de la competició GoToSiliconValley que se celebren a l'Estat espanyol. Serà a l'espai de coworking MeetBCN i els emprenedors i emprenedores podran treballar en la seva idea o startup a través de diferents tallers. Els projectes que surtin seleccionats podran optar al premi: un viatge a Silion Valley, bressol de l'emprenedoria.

La competició GoToSiliconValley busca persones emprenedores i amb talent que tinguin una idea de negoci o una startup. Les convida a participar a una trobada local on podran treballar en la seva idea i de les 10 jornades que es realitzaran arreu de l'estat se seleccionaran els projectes que passaran a la següent fase i participaran a una trobada estatal, on es decidiran els guanyadors/ores.

El primer finalista de la competició guanyarà un viatge a Silicon Valley durant una setmana amb totes les despeses pagades. El segon finalista guanyarà una plaça per pujar a StartupBus Spain 2013 i participar en la III Competició Europea de Startups.

La propera trobada tindrà lloc a Barcelona, el cap de setmana del 26 i 27 de gener. Serà a l'espai de coworking MeetBCN (C/ Balmes, 167) i encara esteu a temps d'apuntar-vos-hi!