Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Fotografia digital i gent gran, un projecte europeu a Sant Bartomeu del Grau

Publicado el 30/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau
Imatge del projecte de fotografia digital per a gent gran al punt TIC de Sant Bartomeu del Grau

El punt TIC de Sant Bartomeu del Grau, a Osona, ha participat en un projecte europeu sobre fotografia digital dirigit a persones majors de 60 anys. Aquesta formació s'emmarca dins del projecte sectorial Grundvitg que té com a objectiu la millora de l'educació en persones adultes.
 

Durant dos anys, un grup de gent gran de Sant Bartomeu ha pogut aprendre els secrets de la fotografia digital. Des de la tècnica fins al retoc d'imatge passant per la composició o l'expressió de la fotografia en si mateixa.

En el projecte també han participat persones d'altres països europeus: Itàlia, Romania, la República Txeca i Grècia. A més de l'aprenentatge en fotografia, el projecte ha fomentat l'intercanvi cultural entre els diferents països participants. Per aquest motiu, els alumnes han viatjat a altres països i han rebut la visita dels seus homòlegs europeus. En aquests intercanvis han donat a conèixer trets de la cultura catalana a través de la gastronomia, la música o la dansa.

El projecte va culminar amb la celebració d'un concurs a nivell internacional per triar les millors fotografies d'aquesta edició. Precisament, una de les participants catalanes va aconseguir el primer premi en la categoria de “Hobby”, referent a paisatges i activitats d'oci.

En el següent reportatge podeu conèixer aquests intrèpids fotògrafs i comprovar amb els vostres propis ulls els resultats del seu aprenentatge a través de les seves fotografies.
 

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.