Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

IX Fòrum d'Ocupació Universitari de la Universitat Rovira i Virgili

Publicado el 15/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
IX Fòrum d'Ocupació Universitària
IX Fòrum d'Ocupació Universitària

La Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza la novena edició del Fòrum d'Ocupació Universitària, que es realitzarà en dues dates i seus diferents: Dimecres 17 d'abril serà el torn del Campus Bellissens de Reus i el 24 d'abril el Campus Sescelades de Tarragona acollirà la fira.

El mercat de treball és cada dia més competitiu i la recerca de feina dels titulats universitaris és un procés que requereix un coneixement previ dels aspectes més importants que hi intervenen. En aquest context, la Universitat Rovira i Virgili, a més de proporcionar una formació acadèmica de qualitat, vol preparar als seus alumnes per afrontar el procés d'adaptació al món laboral.

Per aconseguir aquest objectiu, el Centre d'Atenció als Estudiants (CAE) organitza el Fòrum de l'Ocupació Universitària, una fira d'empreses que ha esdevingut un punt de trobada entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les comarques tarragonines. Els/les alumnes i exalumnes de la URV tenen l'ocasió de rebre informació de primera mà dels responsables de recursos humans i obtenir respostes als dubtes sobre el seu futur laboral.

Te puede interesar también