Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació en competències digitals a Masquefa

Publicado el 27/08/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Guia formativa
Guia formativa

A Masquefa, la nova programació del curs vinent torna a potenciar els coneixements i les competències que cada vegada són més sol·licitats per les empreses -amb l’objectiu d’ajudar els masquefins a millorar el seu currículum i incrementar les opcions de trobar feina-, així com també la formació relacionada amb la creació i la consolidació de projectes professionals.

La formació que s’impartirà a partir del setembre presenta diverses novetats. Així, per exemple, els cursos de formació per a l’ocupació tenen un nou enfoc orientat a treballar les competències. També s’han organitzat cursos i tallers TIC especialitzats, per exemple d’Adobe Photoshop Inicial, de Xarxes Socials, de certificació oficial en Contaplus i d’edició digital de fotos i vídeos amb el mòbil, entre altres, a més d’un curs d’ofimàtica adreçat específicament a joves per poder fer l’examen per al certificat oficial de Microsoft Office.

L’Ajuntament de Masquefa ha editat una nova guia amb tots els cursos que les persones adultes podran fer a partir del setembre vinent i fins al desembre d’aquest 2015 al CTC (Centre Tecnològic Comunitari). La publicació inclou l’oferta formativa organitzada tant per l’Ajuntament com per les entitats.

La guia recull tota la formació que s’ha programat en àmbits com la formació per a l’ocupació, la creació i consolidació d’empreses i comerços, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, els coneixements de base i els accessos al sistema educatiu, i les llengües. També els cursos relacionats amb l’expressió artística i els esports, a més de les exposicions, les xerrades i les sortides previstes fins a final d’any. Aquest document es poden descarregar a www.masquefa.cat i www.ctc.masquefa.net. També estarà disponible, a partir de la primera setmana de setembre, a les dependències municipals i als forns de pa.

Xerrada informativa el 8 de setembre
D’altra banda, a més d’aquesta guia, el 8 de setembre vinent, a les 10 del matí, al CTC (avinguda Catalunya, 60), es farà una xerrada informativa sobre tota la formació per a adults prevista per al curs 2015-2016. Les inscripcions a la sessió s’han de fer presencialment al CTC o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.